Livrare

Livrarea produselor se efectueaza prin firma de curierat rapid " Fan Courier" sau "DPD" cu un tarif unic de 19 RON/colet, indiferent de dimensiunea si greutatea coletului. Acest tarif este valabil numai in cazul in care adresa destinatarului se afla in raza de acoperire Fan Courier. In cazul in care la domiciliul destinatarului nu exista punct de lucru Fan Courier – pentru tariful de 20 lei - noi vom expedia coletul pana la cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier, de unde – dupa o prealabila notificare primita – destinatarul trebuie sa ridice coletul. Bineinteles, la cerere trimite colete cu Fan Courier in orice localitate din tara chiar daca firma de courierat nu are punct de lucru in aceea localitate, dar in acest caz firma de courierat va calcula o taxa suplimentara pentru km externi, care va fi cca. 1 leu+tva/km calculat tur-retur intre domiciliul destinatarului si cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier. Accesand link-ul urmator poti vedea toate localitatile pe care Fan Courier le deserveste fara taxa suplimentara: click aici
Mentionam ca la cerere trimitem colete cu orice firma de courierat rapid, insa in acest caz tariful de livrare va fi calculat conform tarifului practicat al firmei de courierat ales. In acest sens te rugam sa ne informezi in prealabil.

* Oferta actuala:  pentru comenzi mai mari de 250 RON si pentru orice bicicleta oferim transport gratuit !

In perioada 1 septembrie – 1 martie la cerere trimitem colete si prin Posta Romana.Totodata mentionam ca Posta Romana nu accepta expedierea de biciclete.

Tariful expedierii prin posta este in general intre 10-15 lei, depindand de greutatea si volumul coletului.

Plata

Plata se face in sistem ramburs urmand ca clientul sa suporte taxa de transport courierat (20 lei/colet, pentru comenzi mai mici de 250 RON), iar taxa de ramburs colet le suportam noi. Numai in momentul in care vei primi coletul va trebui sa achiti in numerar (cash) contravaloarea produselor la curier sau la posta. In valoarea rambursului va fi inclusa si taxa de livrare, deci nu trebuie sa platesti nimic in plus curierului sau functionarului de la ghiseu. Mentionam ca la Posta Romana daca nu ridici pachetul in 2 zile lucratoare de la primirea notificarii, vei fi nevoit sa platesti in plus si taxa de magazinaj.