Politica de confidentialitate

Conform cerintelor regulamentului general pentru protectia datelor (GDPR - general data protection regulation (eu) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, ne asumam obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Site-ul www.bike-online.ro (BikeOnline) este administrat de societatea SC Bike Park SRL, cu sediul in str. Branului nr.33, Targu Mures, inscrisa in Registrul Comertului cu nr. J26/86/2007, cod unic de inregistrare fiscala RO20667310. Suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Prelucram datele dumneavoastra personale (date legate de comenzile si tranzactiile efectuate pe sit-ul www. bike-online.ro, date de identificare, date pe care ni le oferiti sau pe care le primim in virtutea legii sau a contractului cu scopul de a va putea livra produsele si serviciile prestate de catre societatea noastra) - in general pentru furnizarea de bunuri si servicii, pentru a va transmite, cu acordul dumneavoastra, detalii despre activitatea noastra, produsele si promotiile noastre.

Toate datele introduse pe site-ul nostru: www.bike-online.ro sunt confidentiale şi nu vor fi transmise catre terte parti (facand exceptie transmiterea adresei de livrare catre curier). Datele personale ale clientilor sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare si livrarea), ele neputand fi obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate.

Platile online efectuate pe bike-online.ro sunt procesate de catre furnizorul de tip "third party" mobilPay. Colectarea si procesarea datelor cardului se face in mod exclusiv pe serverele mobilPay, iar BikeOnline nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatie referitoare la cardul dumneavoastra.


Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. Astfel:
- la crearea un cont: adresa de e-mail, numele si prenumele;
- cand plasati o comanda: numele si prenumele, adresa de livrare, date de facturare, date de livrare, metoda de plata, numar de telefon, date bancare, etc.

Inregistrarea are la baza acordul si consimtamantul dvs. Gestionarea datelor legat de inregistrare au la baza articolul 6 paragraf 1 a) din GDPR (acord). Datele personale furnizate la inregistrare sunt gestionate pana la retragere. Acest acord poate fi retras oricand printr-o simplia solicitare prin email trimis la adresa noastra: info@bike-online.ro.

Contul de utilizator si securitatea acestuia

Dupa cadrul procesului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont, adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, BikeOnline nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si gestionarea datelor pentru prestarea de servicii in interesul dvs.

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate in scopul incheierii si executarii unui contract. Acest scop general include urmatoarele:

1. Crearea si administrarea contului in cadrul platformei.
2. Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora.
3. Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate.
4. Returnarea produselor conform prevederilor legale.
5. Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale.
6. Acordarea de finantare , in colaborare cu partenerii nostri afisati pe site.
7. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile solicitate.

Anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.


Gestionarea datelor pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumparator, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.


Gestionarea datelor pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. in acest sens va putem trimite mesaj, cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic, continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza intr-o masura semnificativa.

Ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti retrage consimtamantul in orice moment, prin:
– modificarea setarilor din contul de client– accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi

In anumite situatii ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

Datele analitice cum ar fi numarul vizitatorilor site-ului bike-online.ro sunt urmarite si auditate de furnizori externi independenti (de ex. Google Analytics). Pentru acesti furnizori externi nu transmitem date personale.


Transmiterea datelor

In scopul executarii contractului dintre parti, furnizam anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
furnizorilor de servicii de curierat;
furnizorilor de servicii de plata/bancare;
furnizorilor de servicii de marketing;
furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul unei solicitari din partea Autoritatilor, cu indicarea legislatiei in vigoare pentru transmiterea datelor, Bike Park SRL va furniza datele personale stocate in baza articolului 6 aliniatul 1 punct c) din GDPR. In cazul in care s-a specificat exact scopul solicitarii datelor si natura datelor solicitate – societatea va furniza doar datele absolut necesare specificate.

Termenul de pastrare a datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cat timp aveti un cont in platforma bike-online.ro. Puteti sa solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun. Datele personale furnizate la inregistrare sunt gestionate pana la retragere. Pentru retragere puteti inainta o solicitare la adresa noastra de email:info@bike-online.ro pentru stergerea datelor personale furnizate la inregistrare. Stergerea va fi efectuata in maxim 30 de zile lucratoare.

Dispozitii legale

Puteti sa ne contactati oricand pentru a va exercita urmatoarele drepturi cu privire la protectia datelor cu caracter personal:
1. Dreptul la informare (GDPR articol 13. si articol 14. )
2. Dreptul de a solicita o copie despre datele prelucrate si informatii despre gestionarea datelor (drept la acces GDPR articol 15.)
3. Dreptul sa corectati datele eronate sau completarea datelor incomplete (drept la corectare GDPR articol 16.)
4. Dreptul sa solicitati stergerea datelor personale (drept la stergere GDPR articol 17.)
5. Dreptul sa solicitati restrictionarea datelor (drept la restrictionarea datelor GDPR articol 18.)
6. Dreptul sa primiti in format structurat datele dvs. cu caracter personal utilizate in mod curent şi care pot fi citite automat şi dreptul de a le transmite altui operator (drept la portabilitate a datelor GDPR articol 20.)
7. Dreptul sa va opuneti gestionarii datelor (drept la opozitie GDPR articol 21.)
8. Dreptul sa retrageti acordul pentru gestionarea datelor. Retragerea acordului nu influenteaza gestionarea datelor prelucrate legal pana in acel moment. (retragerea acordului GDPR articol 7. aliniat 3.).

9. Dreptul sa inaintati o plangere la organele competente daca considerati ca gestionarea datelor s-a realizat nerespectand legislatia in vigoare (drept de inaintare a unei plangeri la organele compentente GDPR articol 77.) .

Aveti dreptul sa depuneti plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania.

Telefon: +40.318.059.211 / +40.318.059.212 ; E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fara a afecta dreptul dvs. de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, in eventualele cazuri cand doriti sa depuneti o plangere, va rugam sa ne contactati in prealabil. Vom depune toate eforturile necesare pentru a colabora cu dvs. si a rezolva orice problema aparuta pe cale amiabila.

Product added to wishlist
Product added to compare.