Magazinul online www.bike-online.ro / www.bikeonline.ro este administrat de compania S.C. Bike Park SRL - denumita in continuare Vanzator sau Proprietar -, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J26/86/2007, atribut fiscal RO, CIF RO20667310, sediul social in Targu-Mures, str. Branului nr.33, jud. Mures, Romania, telefon: 0746-103.880, 0757-070.040

Va recomandam sa cititi cu atentie acest document. Folosind site-ul nostru “bikeonline'' (bike-online.ro / bikeonline.ro) prin plasarea unei comenzi electronice si inregistrarea unui cont de utilizator, vizitatorul online – denumit in continuare Cumparator sau Utilizator – isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos – denumite in continuare Contract -. Contractul se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii care se efectueaza prin intermediul magazinului online: www.bike-online.ro (www.bikeonline.ro).

Drepturi de autor - Copyright

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor de arta, graficelor, textelor, clipurilor video si audio, marcilor inregistrate, logo-urilor, si altui tip de continut disponibil pe acest site sunt detinute de Proprietar sau utilizate cu permisiune si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea a oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul companiei S.C. Bike Park SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Proprietar sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la info around bike-online dot ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Marci inregistrate:

Cu exceptia cazului in care se specifica altfel, toate marcile inregistrate utilizate pe acest site reprezinta proprietatea Vanzatorului sau a partenerilor de afaceri.

Pozele despre produse aflate pe site sunt in primul rand cu caracter informativ!

Confidentialitatea Datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Proprietarul respecta confidentialitatea informatiilor preluate de la clientii sai si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, sau despre un membru al familiei dumneavoastra.

Proprietarul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre Proprietar pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, efectuarea expedierii a comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc.

Furnizarea datelor personale catre Vanzator nu implica obligativitate din partea Utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante sau in cazul in care au furnizat deja aceste date pot solicitaulterior oricand in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Limitari de responsabilitate

SC Bike Park SRL, in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ului www.bike-online.ro si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea,Proprietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice. Depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura ca toate informatiile furnizate pe acest site sunt corecte, dar nu garantam corectitudinea datelor postate de viziatorii acestui site.

Orice utilizator recunoaste si este de acord ca Proprietarul ori reprezentantii sai legali, directorii, agentii sau afiliatii nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de profit, redirectionarea clientelei, obtinerea de avantaje directe sau indirecte de catre orice utilizator din asocierea unor nume si imagini personale, comerciale sau publice ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea website-ului www.bikeonline.ro, sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de website utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop.

Proprietarul isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site prin sine insusi sau printr-un tert in nume propriu sau in numele unui tert. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul cumparatorilor sau utilizatorilor site-ului.

Spatiile si dimensiunea spoturilor publicitare si a promotiilor precum si a modului de desfasurare si prezentare pe website nu necesita acordul vizitatorilor si orice schimbari, alterari, modificari ale spatiului si continutului publicitar pot fi realizate fara anunt prealabil sau acord din partea utilizatorilor.

Proprietarul nu acorda nici o garantie si nu-si asuma nici o responsabilitate pentru nici un produs sau serviciu facut disponibil de catre sau oferit de catre o terta parte, fie ea persoana fizica sau juridica, prin intermediul www.bike-online.ro sau prin orice legatura cu un site realizata prin orice modalitate, asa cum nu-si asuma nici o responsabilitate pentru nici un continut aparut in orice banner sau alt fel de material publicitar. In timp ce ne rezervam dreptul de a elimina orice materiale postate sau orice alte informatii pe care le consideram jignitoare sau neplacute in alt mod, nu suntem responsabili de nici un material postat de vreun utilizator sau pentru orice informatii de orice tip continute in oricare dintre site-urile catre care se ofera link.

Proprietarul nu va fi parte la si nu va fi tinuta in niciun fel responsabila pentru monitorizarea sau realizarea efectiva a oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii prin intermediul website-ului nostru, indiferent ca incheierea ei si orice eventuala plata se realizeaza prin mijloace tehnice oferite de website, tranzactia va fi guvernata de regulile agreate si consimtite de utilizator (in calitate de vanzator sau cumparator) si tertul respectiv. bike-online.ro nu are rolul de intermediar pentru magazinele listate pe site sau produsele prezentate in sectiunea “Second-hand”, oferite de utilizatori si nici nu vinde sau revinde produsele prezentate.

Restrictii de utilizare

Nu aveti dreptul de a angaja prin intermediul acestui site in nici o activitate ilegala, contraventionala, abuziva, care incalca drepturile tertilor sau impiedica alti utilizatori sa foloseasca si sa se bucure de acest site. Este interzisa monitorizarea sau copierea continutului de pe acest site prin folosirea oricarui robot, spider, crawler sau altor dispozitive automate sau procese manuale, fara acordul nostru scris, si de asemenea este interzisa angajarea in orice activitate care poate perturba functionarea normala a site-ului. Ne rezervam dreptul de a intrerupe accesul la site in orice moment daca se constata incalcarea regulilor mai sus mentionate, fara notificare prealabila

Disponibilitatea serviciului

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului www.bike-online.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Nu intentionam sa modificam termenii si conditiile foarte des, dar ne rezervam dreptul de a face acest lucru. Totusi, este intotdeauna o idee buna sa verificati de doua ori atunci cand vizitati site-ul nostru, pentru a va asigura ca ati citit si sunteti de acord cu majoritatea termenilor si conditiilor curente. Orice modificare a termenilor si conditiilor va fi doar potentiala. In general nu modificam termenii si conditiile cu efect retroactiv, decat daca acest lucru este cerut de lege. Utilizarea continua a acestui site de catre dumneavoastra dupa acel moment va insemna ca acceptati termenii noi si cele modificate.

Dispozitii finale

Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a initia orice recurs permis de lege sau de dreptul natural in cazul incalcarii prevederilor mai sus mentionate.
Prezentul contract este guvernat de legislatie. In cazul in care unele dintre clauzele prezentului acord au devenit nule sau au fost modificate de prevederi legislative viitoare, celelalte clauze ale contractului vor continua sa isi produca efectele.
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi solutionat in instanta la Tribunalul Judetean Mures.

Product added to wishlist
Product added to compare.