Livrare

Livrarea produselor se efectueaza prin firma de curierat rapid " Fan Courier" sau "DPD" cu un tarif unic de 25 RON (TVA inclus) / colet, indiferent de dimensiunea si greutatea coletului. Acest tarif este valabil numai in cazul in care in localitatea adresei de livrare se afla punct de lucru Fan Courier sau DPD. In cazul in care la adresa de livrarea al destinatarului nu exista punct de lucru Fan Courier / DPD noi vom expedia coletul pana la cel mai apropiat punct de lucru al firmei de curierat cu tariful de 25 lei , de unde – dupa o prealabila notificare primita – destinatarul va trebui sa ridice coletul. Bineinteles, la cerere putem trimite colete cu Fan Courier / DPD in orice localitate din tara chiar daca firma de courierat nu are punct de lucru in aceea localitate, dar in acest caz firma de curierat va calcula o taxa suplimentara pentru km externi, care va fi cca. 1 leu + TVA / km calculat tur-retur intre adresa de livrare a destinatarului si cel mai apropiat punct de lucru al firmei de curierat. Accesand link-ul urmator poti vedea toate localitatile pe care Fan Courier le deserveste fara taxa suplimentara: click aici
Mentionam ca la cerere trimitem colete cu orice firma de curierat rapid ales de client, insa in acest caz tariful de livrare va fi calculat conform tarifului standard practicat al firmei de curierat ales. In acest sens te rugam sa ne informezi in prealabil.

* Oferta actuala:  pentru comenzi mai mari de 250 RON si pentru orice bicicleta oferim transport gratuit !
 Oferta valabila numai pentru localitatille care sunt  deservite de
Fan Courier fara suprataxa pentru km externi !

In perioada 1 septembrie – 1 martie la cerere trimitem colete si prin Posta Romana.Totodata mentionam ca Posta Romana nu accepta expedierea de biciclete.

Tariful expedierii prin posta este in general intre 15-25 lei, depindand de greutatea si volumul coletului.

Plata

Plata se poate efectua in sistem ramburs, online cu card bancar sau prin transfer bancar/OP.

Plata in sistem ramburs
In cazul in care alegi metoda de plata ramburs, contravaloare produselor achizitionate (si dupa caz costul de transport curierat) va trebui achitate de client direct la curierul care livreaza coletul. Numai in momentul in care vei primi coletul va trebui sa achiti in numerar (cash) contravaloarea produselor la curier sau la posta.
Limita maxima pemtru plata cash/ramburs este de 5000 lei/comanda atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice.
In valoarea rambursului va fi inclusa si taxa de livrare(daca va fi cazul), deci nu trebuie sa platesti nimic in plus curierului sau functionarului de la ghiseu.
Mentionam ca la Posta Romana daca nu ridici pachetul in termen de 2 zile lucratoare de la primirea notificarii, vei fi nevoit sa platesti in plus si taxa de magazinaj.
Pentru comenzi cu valoare totala mai mica de 250 RON/colet taxa de transport curierat este de 25 lei/colet, iar pentru comenzi cu valoare totala mai mare de 250 RON/colet. taxa de transport curierat si taxa de ramburs bani de la curierat o vom suporta noi.

Plata online cu card bancar
In cazul in care ai ales metoda de plata "Online cu card bancar" in cursul procesului de plata vei fi directionat pe pagina securizata a procesatorului de plati unde va fi necesar sa introduci informatiile despre cardul tau.
Cardurile (credit/debit) accepate la plata sunt cele emise sub sigla Visa (Visa Clasic/Visa Electron) si MasterCard (MasterCard/Maestro daca au cod CVV2/CVC2 ). Tranzactiile sunt realizate prin procesatorul de plati; NETOPIA Payments (mobilPay) si se efectuaeaza prin intermediul sistemului securizat "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomate sau in mediul magazinelor fizice (POS).
"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata nici un moment pe serverele care asigura functionarea magazinul nostru online, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul tau.

Important de stiut: pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la client!

Plata prin tarnsfer bancar online sau ordin de plata la ghiseul unei banci
Dupa procesarea comenzii te vom contacta pentru confrmare si iti vom transmite factura/factura proforma pe care este mentionat contul nostru bancar pentru efectuarea platii. Dupa intrarea banilor(contravaloarea produselor comandate) in contul nostru(deobicei 1-2 zile lucratoare), te vom contacta si vom expedia produsele comandate. Mentionam ca dupa confirmarea comenzii coletul va fi pregatiti pentru livrare si v-a fi retinut/rezervat pentru client max. 5 zile. In cazul in care in 5 zile banii nu au intrat in contul nostru, comanda va fi anulata.

Product added to wishlist
Product added to compare.