Livrare

Livrarea produselor se efectueaza prin firma de curierat rapid " Fan Courier" sau "DPD" cu un tarif unic de 19 RON (TVA inclus) / colet, indiferent de dimensiunea si greutatea coletului. Acest tarif este valabil numai in cazul in care in localitatea adresei de livrare se afla punct de lucra Fan Courier sau DPD. In cazul in care la adresa de livrarea al destinatarului nu exista punct de lucru Fan Courier / DPD noi vom expedia coletul pana la cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier / DPD cu tariful de 19 lei , de unde – dupa o prealabila notificare primita – destinatarul va trebui sa ridice coletul. Bineinteles, la cerere putem trimite colete cu Fan Courier / DPD in orice localitate din tara chiar daca firma de courierat nu are punct de lucru in aceea localitate, dar in acest caz firma de curierat va calcula o taxa suplimentara pentru km externi, care va fi cca. 1 leu+tva/km calculat tur-retur intre adresa de livrare a destinatarului si cel mai apropiat punct de lucru Fan Courier. / DPD Accesand link-ul urmator poti vedea toate localitatile pe care Fan Courier le deserveste fara taxa suplimentara: click aici
Mentionam ca la cerere trimitem colete cu orice firma de curierat rapid, insa in acest caz tariful de livrare va fi calculat conform tarifului practicat al firmei de curierat ales. In acest sens te rugam sa ne informezi in prealabil.

* Oferta actuala:  pentru comenzi mai mari de 250 RON si pentru orice bicicleta oferim transport gratuit !

In perioada 1 septembrie – 1 martie la cerere trimitem colete si prin Posta Romana.Totodata mentionam ca Posta Romana nu accepta expedierea de biciclete.

Tariful expedierii prin posta este in general intre 10-15 lei, depindand de greutatea si volumul coletului.

Plata

Plata se poate face in sistem ramburs sau prin transfer bancar.
Plata in sistem ramburs: clientul va trebui sa achite la curier contravaloare produselor achizitionate si taxa de transport curierat: 19 lei/colet pentru comenzi cu valoare totala mai mica de 250 RON/colet, iar pentru comenzi cu valoare totala mai mare de 250 RON/colet taxa de tarnsport curierat o vom suporta noi, pentru ambele cazuri taxa de ramburs contravaloare produse le suportam noi,. Numai in momentul in care vei primi coletul va trebui sa achiti in numerar (cash) contravaloarea produselor la curier sau la posta. In valoarea rambursului va fi inclusa si taxa de livrare(daca va fi cazul), deci nu trebuie sa platesti nimic in plus curierului sau functionarului de la ghiseu. Mentionam ca la Posta Romana daca nu ridici pachetul in 2 zile lucratoare de la primirea notificarii, vei fi nevoit sa platesti in plus si taxa de magazinaj.
Plata prin tarnsfer bancar: dupa procesarea comenzii te vom contacta pentru confrmare si iti vom transmite contul nostru bancar pentru efectuarea platii. Dupa intrarea banilor(contravaloarea produselor comandate) in contul nostru(deobicei 1-2 zile lucratoare) te vom anunta si vom expedia produsele comandate. Mentionam ca dupa confirmarea comenzii coletul va fi pregatiti pentru livrare si v-a fi retinut/rezervat pentru client max. 5 zile. In cazul in care in 5 zile banii nu au intrat in contul nostru, comanda va fi anulata.

Product added to wishlist
Product added to compare.